Flag of the United Kingdom
Andreas Rejbrands webbplats

Gästbok

Svar: Din bok

Tillbaka till originalmeddelandet.

Stort tack för ditt meddelande.

När boken kommer att publiceras i tryckt form är – liksom det mesta i mitt liv just nu – mycket oklart. T.ex. vet jag ännu inte om jag kommer att få fortsätta på läkarprogrammet. Om jag inte får fortsätta, kommer jag förmodligen att publicera boken innan mina pengar tar slut (vilket sker någon gång under 2017). Om jag å andra sidan får fortsätta, så kan det hända att jag väljer att spara pengar genom att skjuta upp publiceringen. (Men det är inte alls säkert, för pengarna kommer ju att ta slut även om jag avstår från publicering.)

Dessutom har min psykolog föreslagit att jag skall undersöka möjligheten att låta ett större, etablerat förlag publicera boken, så att jag själv slipper stå för kostnaden. Det påverkar förstås analysen i föregående stycke till viss del.

Slutligen finns det ett inneboende problem med självbiografiska böcker: de tenderar att bli inaktuella så fort de publiceras (ifall författaren fortfarande är vid liv då). Det kan vara en god idé att vänta in framtiden för att se vad den innehåller innan jag publicerar boken, för att inte missa något potentiellt viktigt material.

Andreas Rejbrand