Flag of the United Kingdom
Andreas Rejbrands webbplats

Gästbok

Svar: Ingen rubrik

Tillbaka till originalmeddelandet.

Tack för ditt meddelande.

Nej, det är inte så ofta jag får den frågan. Däremot kommer jag nog få den allt oftare om jag får min bok Ändlös längtan publicerad.

Jag anser att både försäljning och köp av sexuella tjänster skall vara lagligt. För om en person vill få pengar i utbyte mot dylika tjänster, och en annan person vill betala för tjänsterna, så varför skall en utomstående part då sätta stopp för detta? Det finns absolut inget som säger att denna transaktion måste vara skadlig för någon av de två parterna, eller samhället i stort. Visst, i många fall är det nog olämpligt, men har man två personer som själva vill (och då menar jag inte "vill" som i "kanske kan vara bra", utan "vill" som i "jag vet att jag vill det") sälja/köpa tjänsten, så ser jag inget problem.

Dessutom finns det personer som inte är förmögna att skaffa sig en partner, eller någon form av fysisk (eller ens vänskaplig) närhet på egen hand, och eftersom närhet kan vara en så ohyggligt viktig ingrediens i livet (som mat, dryck, sömn), så vore det bra om dessa personer kunde få det ändå, av någon som ställer upp på det.

Andreas Rejbrand